Vlada Polkaposky

Vlada Polkaposky,
Lust for life!

Šta sve ovaj čovek neće učiniti da vas zabavi! On će skakati, pevati, svirati, solirati, čučati, klečati neće, ali će povremeno lanuti na mikrofon, ako za tako nešto ima prostora.
Bez problema pokriva sva vaša raspoloženja.

Uprkos zanimljivoj činjenici da ne pije, ne puši i da se ne drogira, mnogi gosti, konobari i vlasnici objekata redovno prilaze da nas tiho pitaju na čemu je ovaj čovek.

Aleksandar Lučić

Aleksandar Lučić,
Big Boss

Lako je ostalim članovima benda da se zevzeče i od svega prave feštu, kad ima ko da zapiše sve šta ste rekli u vezi sa datumima, lokacijom, željama, snovima, nadanjima, protokolom, prvim plesom, tortom, i kad ima ko da upamti omiljenu maminu pesmu, omiljenu tatinu pesmu, kao i pesme bez kojih društvo ne može da zamisli provod

Čvrsta ruka benda neumorno vozi bas linije kroz sve vrste vaših veselja!

Goran Božović

Goran Božović,
Mirakul

Nekadašnji pobornik teorije da je zemlja ravna ploča, teškom mukom vraćen na naučne staze. Od muzičkih performansi koje nonšalantno izvodi mnogim posmatračima prošire se zenice ili padne vilica. Niko ne zna kako mu to polazi za rukom. Pojedini članovi benda veruju da se bavi okultizmom, i da je prodao dušu đavolu da bi mogao da peva za ton više od Axl Rose-a.

Voli muziku, filmove, duge šetnje pored mora, i produžne kablove.

Igor Milijić

Igor Milijić,
Brza Fotografija

Najbolji rok klavijaturista iz Leskovca. Radi na 33 obrtaja, opušteno svira sve. Njemu nije važan žanr, važno mu je da ga konobar ispoštuje sa kafom dobrodošlice, da je čorba vruća, i da pečenje bude kako treba. Kad ga ponese atmosfera, malo se brže premesti s jedne noge na drugu.

Omiljena uzrečica: „Samo polako“.

Slaviša Rosić

Slaviša Rosić,
Badža

Tata na sve nas. On savetuje, on brine, on po završenoj svirci sakuplja naše razbacane čaše, piksle i salvete, i grdi nas što nismo pospremili binu za sobom. Perfekcionista u svakom smislu te reči. Predan metrici, taktici, matematici, sinkopi, odbrojavanju, naglašavanju i fraziranju.

Raduje se bloku strane muzike jer u njemu ostvaruje pun potencijal

Divna Peškir

Divna Peškir,
Staramajka

Majka, pisac, domaćica, pevačica i propala Zvezda Granda. Broj cipela 42. Jedva čeka narodno kolo. Tad se izuju sve žene, pa može i ona.
Najavljuje mladence, tortu, matičara i slikanje sugestivnim glasom. Mladenci moraju da uđu, matičar mora da radi svoj posao, torta mora da se iznese, gosti moraju da se slikaju i da čestitaju, a - sveukupno - neki red mora da se zna.

Omiljene pevačice - Maraja Keri, Vitni Hjuston i sve od Cece.

Top